Prestige Public School

About This Project

Redevelopment of existing library space in such a manner to increase reading habits in school children.

Project Needs & Challenges

Working with, and conversion of, an existing space provided a challenge.

Solution Provided

  • Spaces were designed within the existing space for specific collections, consideration was given to allocation of areas into kids sitting & play zone along with reading areas.
  • Shelving units were installed on wheels, to give flexibility, easy for staff move and configure as and when required.
  • Display area and bay end panels with slat wall channels to display new arrivals.
  • A doom area for stacking and storing of printers and miscellaneous.

I feel honored that such a beautiful set up you have provided, it created an aesthetic sense among children.I trust all faculty members; students & even visitors after visiting library feel rejuvenated. It is in true sense not only knowledge centre but also resource centre. Apart from this, I experienced The CIVOM is always available to help, guide & support the clients, which after sale rarely happens.It would be correct to say that this new thought of school encouraged learners to visit library.In all; I find the product very useful for learners, the team is enthusiastic, innovative & co- operative.
I wish team all success in future projects

- Mr. PrakashChoudhary, Principal, Prestige Public School

Project Name

Prestige Public School

Location

Indore, India

Date
Category
Library